dinsdag 14 december 2010 @ 15:30

tips om te vermageren met kerstmis

Na een lang hard jaar versoepelen de meeste mensen hun dieet tijdens de kerst. Ze drinken meer alcohol dan gebruikelijk en verwennen hunzelf met een paar feestelijke lekkernijen, zoals chocolade en pasteitjes. Het nadeel hiervan is dat alcohol en feestelijke traktaties ongewenste calorieën toevoegen aan het dieet. Gelukkig kunt u deze extra calorieën compenseren. Hieronder zal ik 4 van de beste manieren bespreken om calorieën te verbranden met Kerstmis.

1) FIETSEN: - Fietsen is een geweldige manier om calorieën te verbranden met Kerstmis met 6 minuten van hoge intensiteit fietsen (30 km per uur en hoger) om tot en met 100 calorieën te verbranden. Als u bereid bent om ook buiten te fietsen is ook een geweldige manier om wat frisse lucht te krijgen, maar indien niet kunt u nog steeds binnen te oefenen op een fiets machine. Slechts 30 minuten van intensief fietsen verbruikt 500 calorieën dat is het equivalent van een groot deel van 3 glazen Bailey's

2) SCHAATSEN: - Schaatsen is een uitstekende manier om buiten calorieën te verbranden met Kerstmis. Als u rondkijkt is er waarschijnlijk een openlucht ijsbaan heel dicht bij uw huis. Als u niet kunt vinden zijn er overdekte schaatsbanen. 10 minuten intensief schaatsen (15km/u en sneller) zal u 100 calorieën doen verbranden, terwijl een 1 uur durende sessie u maar liefst 600 calorieën doet verbranden. Dit zal compenseren voor het eten van 2 repen chocolade of het drinken van 3 glazen whiskey cola.

3) JOGGEN - Jogging heeft tal van voordelen voor de gezondheid. Het kan meerdere gezondheidsproblemen voorkomen (waaronder kanker, diabetes, hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk), het helpt voor het slapen en het versterken je botten. Het is ook een fantastische manier om calorieën te verbranden met Kerstmis met slechts 13 minuten van deze oefening gebruik je 100 calorieën. Dat betekent een uur 's ochtends joggen kan gebruiken 462 calorieën, het equivalent van 100 gr chips of een groot stuk cake.

4) ZWEMMEN: - Zwemmen kun je oefenen in het comfort van een verwarmd zwembad waardoor het een goede manier om het koude winterweer te vermijden en calorieën te verbranden met Kerstmis. Slechts 9 minuten van intense zwemmen laat je 100 calorieën verbranden, terwijl een vol uur zwemmen maar liefst 667 calorieën consumeert. Dit is gelijk aan het drinken van 10 pintjes.

Als je eens niet aan de verleiding kan weerstaan tijdens deze kerst, wanhoop dan niet. Het uitvoeren van deze oefeningen kunnen u helpen calorieën te verbranden met Kerstmis en het minimaliseren van de impact die ze hebben op je taille.

Labels: , , ,

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home