vrijdag 26 november 2010 @ 15:48

3 tips rond vetverbranding buik afvallen

Eén van de lastigste zones om af te vallen is je buik. De buik is één van de eerste plaatsen waar vet bijkomt en één van de laatste plaatsen waar het verdwijnt.

Er bestaan veel toestellen die beloven om snel rond je buik af te vallen, maar in werkelijkheid blijkt dit nooit te kloppen. Enkele kunnen wel voor beter getrainde buikspieren zorgen maar vaak blijf je met overgewicht kampen en blijft er vetlaag boven je buikspieren zitten zonder je buikje kwijt te geraken.


Snel en effectief afvallen rond je buik ?


1. Vetverbranding


Indien je wil afvallen rond je buik dan zal je dit zelden plaatselijk kunnen doen. Je zal over je hele lichaam moeten afvallen om een strakke en gespierde buik te krijgen. Vetverbranding zal ervoor zorgen dat je vet zal verdwijnen en die doe je door een intensieve cardiotraining. Voorbeelden van een cardio zijn fietsen, lopen & roeien.

2. Juiste voeding


Door aangepaste voeding zal je sneller afvallen. Een aangepast dieet zal ervoor zorgen dat je minder calorieën opneemt dan je verbrand. Op deze site vind je nog tal van artikels over voeding en dieeten.

3. Krachttraining


Indien je een strakke gespierde buik wenst is het niet voldoende om enkel af te vallen. Je moet ook je buikspieren trainen zodat deze strakker worden en beter zichtbaar. Aan de hand van krachttraining kan dit. Let er ook op om niet enkel je buikspieren te trainen maar ook je onderrug en bovenbenen. Mensen willen het geheel zien en dan is het belangrijk om ook je grootste spieren te trainen.

Door een balans te vinden zal je kunnen afvallen en zal je buik er strak en sexy uitzien.

Labels: , , ,

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home