woensdag 15 december 2010 @ 14:11

snel gewicht verliezen

Er zijn talrijke diƫten die je kan volgen om snel gewicht te verliezen. Sommige werken beter dan anderen voor een sneller gewichtsverlies, sommige zijn makkelijker vol te houden dan anderen, en sommige zijn minder duur dan anderen. Het koolsoep dieet is saai, maar goedkoop te volgen, terwijl de limonade dieet de minste voorbereiding vereist. Soms kan je een dieet volgen waarbij je kilo's verliest maar waar de kilo's er terug snel bijkomen.

Bij het kiezen van een dieet moet je ervoor zorgen dat je het lang kan volhouden zodat je verschillende kilo's kan kwijtspelen en dat ook aangenaam is om te volgen. Kijk voor de smaak, variatie en het gemak van het klaar te maken. Zorg ervoor dat het dieet stevige succesverhalen heeft van mensen zoals jij.

Wanneer je enkele kilo's wenst te vermageren ga je best even langs bij je dokter zodat hij je een advies kan geven om dit gezond aan te pakken. Sommige artsen wensen je ook op te volgen zodat je voldoende vitamines en voedingsstoffen eet. Uw arts zal een deskundig advies geven na een volledig lichamelijk onderzoek.

Snel afvallen is zowel een mentaal als fysiek proces. Zoek het dieet dat geschikt is voor u, met uw arts, en krijg zijn of haar toestemming voor de start. Door snel enkele kilo's te verliezen zal je dieet je goede moed geven om verder te gaan. Veel geluk met degene die je kiest!

Als je liever traag wenst af te vallen dan kan dit ook door afvallen zonder dieet

Labels: ,

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home